Opleidelingen

Vanaf 1 juli 2014 dient elke nieuwe persoon in opleiding zich zelf in te schrijven in het opleidingsregister. Klik hier om u aan te melden en volg de instructies van het stappenplan. In de Handleiding Opleidelingen Opleidingsregister  staat welke verdere stappen u moet nemen om uw inschrijving compleet te maken en actueel te houden. 

Bestaande gebruikers krijgen toegang met hun gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam voor het Opleidingsregister als opleideling begint met 'psy-' gevolgd door een zescijferig nummer. Als u uw inloggegevens vergeten bent, dan kunt u deze gegevens opvragen via 'Inloggegevens opvragen'.

Kosten

Opleiding            Regulier tarief   
(excl. BTW)
Kortingstarief
(excl. BTW)
GZ-opleiding€150,20€120,16
PT-opleiding€210,28€168,22
KP-opleiding€210,28€168,22
KNP-opleiding€210,28€168,22

Dit bedrag hoeft voor elke opleiding slechts eenmaal te worden betaald. Het kortingstarief geldt alleen voor aanvragers die een lidmaatschap hebben bij het NIP, de NVO en/of de NVP. 

Handleidingen en overige informatie

Algemene Voorwaarden Opleidingsregister

Archief

Handleiding opleidingsregister voor opleidelingen

Archief

FAQ Opleidingsregister voor opleidelingen

Archief

Stappenplan inschrijven in het opleidingsregister

Archief

Besluiten van het College (o.a. regelgeving opleidingen)

Archief

Bekijk de instructiefilm

De instructiefilm geeft uitleg over het belang van de vastlegging van de opleidingsgegevens van deelnemers aan de opleidingen en de wijze waarop een wijziging van een opleidingsschema in het opleidingsregister wordt geregistreerd.