Registratieprocedure

Heeft u de opleiding tot klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog met goed gevolg afgerond? Dan kunt u zich laten inschrijven in het register van klinisch psychologen of klinisch neuropsychologen. Een registratie is vijf jaar geldig.

Aanvraag indienen
Het aanvragen van een registratie in een van de specialismenregisters dient u digitaal te doen via uw account in het Opleidingsregister waar u als opleideling ingeschreven staat. Voor uw aanvraag dient uw opleidingsdossier in het Opleidingsregister afgesloten te zijn door de opleidingsinstelling en vragen wij uw getuigschrift te uploaden.

Kosten
De kosten van registratie zijn €429,56 inclusief 21% BTW (€355,01 exclusief BTW) voor het reguliere tarief. Het kortingstarief voor registratie is €343,65 (€284,01 exclusief BTW). Het kortingstarief geldt alleen voor aanvragers die een lidmaatschap hebben bij het NIP, de NVO en/of de NVP. 

Registreren op basis van een buitenlands diploma
Voor meer informatie over het registreren als klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog op basis van een buitenslands diploma verwijzen wij u naar Erkenning van uw buitenlandse beroepskwalificatie.

Meer informatie

Handleiding registratie specialistenregister

Archief

Informatie over titels en titelmisbruik

Archief